家庭科における調理技能の教育 : その位置づけと教育的意義 / 河村美穂著
カテイカ ニオケル チョウリ ギノウ ノ キョウイク : ソノ イチズケ ト キョウイクテキ イギ
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 勁草書房 |
Year | 2013.1 |
Language | Japanese |
Size | vi, 285p ; 22cm |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Req Memo |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Books |
|
375.5/Ka85 | 1000126809 |
|
9784326250844 |
|
|
Hide details.
Notes | 学位請求論文「家庭科における調理技能の教育に関する研究 : その位置づけと教育的意義の検討を中心に」(早稲田大学, 2011年) をもとに加筆修正したもの 参考文献: p261-273 |
---|---|
Authors | 河村, 美穂(1961-) <カワムラ, ミホ> |
Subjects | BSH:技術・家庭科 BSH:料理 WISH:家庭科教育 WISH:歴史 WISH:家事 WISH:学習指導要領 WISH:カリキュラム WISH:教育実践 WISH:学習内容 WISH:学習効果 |
Classification | NDC8:375.5 NDC9:375.5 |
ID | BB11259820 |
ISBN | 9784326250844 |
NCID | BB11641981 |
TOC
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:17times
※After April 1, 2016