「持続可能」食で実現 : 五輪の調達基準企業が注目 / 佐久間修志
(産経新聞)
Material Type | Newspaper article index |
---|---|
Publisher | 東京 : 産経新聞社 |
Year | 2019.07.11 |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Req Memo |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Newspaper article index |
|
7201927883 |
|
|
|
In-library use only |
Hide details.
Persons | 喜納, 厚介 武田, 泰明 佐久間, 修志 |
---|---|
Subjects | FREE:持続可能な開発目標(SDGs) FREE:東京五輪・パラリンピック FREE:食品調達基準 FREE:パナソニック社員食堂 FREE:国際認証「ASC」 FREE:水産物「サステナブル・シーフード」 FREE:損害保険ジャパン日本興亜 FREE:日立製作所 FREE:ロンドン五輪 FREE:英国 FREE:学校給食 FREE:ビュッフェレストラン「グランイート銀座」 FREE:GAP認証 |
ID | BB11438893 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:2times
※After April 1, 2016